diumenge, 7 de març del 2010

Via fora Alcúdia 2010

Enguany és any de Triennal i l'Ajuntament ha tornat a encarregar Carles Pujols com a cap per a dirigir Via Fora. Aquests són els propòsits que Carles Pujols ens va comunicar els darrers de febrer, a l'assaig del TTDA:

En aquesta ocasió hi haurà només 4 dies Via Fora, sempre amb dijous a les 21:00 i amb probablement un número final nou que està escrivint Alexandre Ballester.
Es recuperarà el número de la Febre Groga del 2005 i 2006 i es pretén sostenir Via fora amb només 4 escenes, per tal de fer-la més fàcil, sic. Carles Pujol. Antoni Mas reescriu el número de la construcció de les murades que, com quasi sempre, obrirà els quatre dijous i també es pensa continuar amb l'escena de les germanies. Els 4 dijous seràn dedins els mesos de juliol i agost, com és habitual.

Diumenge dia 25 de juliol, a les 21:00, dia de Sant Jaume, és la data escollida per a representar l'especial Via fora del Sant Crist.
Carles comunica que es respectaràn els papers que vàren ser assignats als actors aficionats que hi vàren intervenir aleshores, però que ens demana que tinguem l'avinentesa de formalitzar la inscripció a l'Auditori d'Alcúdia amb el nom i els telèfons de contacte, dins el temps que comprèn ara fins el 15 de març i segons informa Carles Pujols.
Contacte per a la inscripció: Audiori d'Alcúdia Joana Fanals 971897185