dimarts, 3 de maig del 2011

Via fora, Alcúdia 2011

Fa unes setmanes que han iniciat els assaijos de Via fora, Alcúdia 2011.
Des de diferentes contrades, Carles Pujols ha anat convocant als actors habituals de Via fora per a iniciar els assaijos d'enguany. Si més no, la tendència és continuista quant al desenvolupament de l'espectacle. Quatre escenes es repeteixen: La construcció de les murades, Les Germanies, Don José de Mariconda i escena de Postguerra. La novetat enguany vé donada per l'escena tercera amb L'atac dels turcs a Alcúdia, amb guió d'Antoni Mas i Forners.
Carles Pujols no vol abandonar la fórmula que fins ara ha tingut èxit; però sempre aposta per els petits canvis que, no solament aporten la millora d'una escena i que s'amoltlla a la disposició del muntage amb nous actors, sinó que ademés aporta un alicient extra pels que ja han pogut veure Via fora en el passat.


Enguany amb l'escena nova de L'atac dels turcs es promet acció física i moviment a la Porta de Xara. Pel muntage d'aquesta escena ademés d'actors de texte i figuració es convoca a totes aquelles persones que puguin ser capaces de seguir unes indicacions de moviment i seguirles per la coreografia d'acció. Per suposat, molt millor si les condicons físiques hi són adequades.
Així doncs es convida a tothom que vulgui participar que es posi en contacte amb l'Auditori d'Alcúdia al 971 89 71 85. La persona de contacte és Joana Fanals de l'Auditori, abans de dia 15 de maig.


Aquest és el programa d'enguany: 

Via fora Alcúdia 2011, Porta de Sant Sebastìa, 21:00 hrs

7 juliol, 14 juliol, 28 juliol, 11 agost i  25 agost

Escenes:
1ª Segle XIV: Guerra entre la Corona d’Aragó i la Corona de Castella (GUIONISTA: ANTONI MAS I FORNERS)
Porta de Sant Sebastià

2ª Segle XVI: GUERRA DE LA GERMANIES 1521 (GUIONISTA: ANTONI MAS I FORNERS)
Fossar de les murades (Carrer den Serra)

3ª L’atac turc. (GUIONISTA: ANTONI MAYOL LLOMPART)
Porta de Xara

4ª Segle XVIII: DON JOSE DE MARICONDA, Guerra de Succeció (GUIONISTA: PERE SALES)

Camí de ronda

5ª Segle XX. POSTGUERRA (GUIONISTA: PERE SALES)
Escenari Pont de La Vila Roja