dilluns, 13 de juny del 2011

Assaigs Via Fora, Alcúdia 2011

Des del mes de maig que els actors de Via fora ens hen anat trobant regularment per a assaijar les diferents escenes de la representació.
Vet aquí un recull de fotografies de l'assaig general del 12 de juny pel Via fora, Alcúdia d'enguany.https://picasaweb.google.com/xregue/AssaigGeneralViaFora
I és que el set de juliol és aprop i el temps apremia perque tot estigui enllestit i d'acord amb el rigor i l'empenta dels darrers anys.
Enguany, una vegada més, el Via fora, Alcúdia compta amb un nombrós estol d'actors que assaig rere assaig dóna cos a cada una de les escenes dirigides per Carles Pujols i, ademés és ja un fet assegurat, Via fora, Alcúdia comptarà amb la sàvia col·laboració de Antònia Marquès Albertí en el vestuari. I això assegura el rigor històric en les robes dels actors, ademés de dotar les representacions amb un valor estètic afegit. Ademés comptam amb el magnífic grup d'actors de contracte, molts d'ells habituals des del 2004, com és ara la veu i la presència dels veterans Jaume Gayà i Joan Maria Albinyana.
Carles Pujols ha volgut donar cos a les escenes d'acció amb la col·laboració de Manu Danet com a mestre d'armes que organitza i coreografia els moviments dels actors en les escenes amb acció física i ús d'armes.
Enguany també la primera escena comptarà amb la col·laboració d'un grup jove de tamborers que accelerarà els cors a la porta de Sant Sebastià, on es sentirà el crit de VIA FORA!
I, per suposat, la música. Enguany hi haurà una bona col·laboració de Dora Riutord amb la seva veu i la seva presència, ademés d'una bellíssima composició coral per a la primera escena. I és que aquesta dona té un àngel que deixa acompanyar amb melismes de fonda impropmta la història més nostrada.
Si, efectivament, la inmersió musical del Via fora, Alcúdia d'enguany es veurà engalanada mes que mai per la veu, la música i la percussió.
L'estrena és el dia de Sant Fermí i el nostre xupinasso el marca el toc dels tambors.
Alcudiencs, cridem Via fora!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada