dijous, 30 de juny del 2011

La recta final per a l'estrena de Via fora dia 7 de juliol

Des de la setmana passada que començàren les proves de vestuari de Via fora 2011, tot són ja corregudes per a tenir-ho tot a punt aquest dijous.
Les encarregades i les responsables del vestuari d'enguany han anat convocant a la troupe de Via fora per a guarnir-los segons les diferents escenes d'enguany.
Antònia Marquès ha començat per la nova escena de l'atac dels turcs i d'aquestes fotografies en veiem les proves de vestuari dels personatges d'aquesta escena.
Miquel Salom com a capità, Jaume Seguí 'Xuia' i Xisco Regué com a jurats. A les fotos també hi ha Joan Maria Pascual.
Antònia Marquès, també enguany, està assistida per Neus Alfaro i, a les fotografies tenim Kika Navarro que s'encarregarà de la logística de vestuari. Una important tasca que, fins el 2010 va portar a terme Joana Fanals que enguany porta la coordinació de direcció.
Proves de vestuari Via fora 2011
En aquets enllaç teniu les fotografies d'aquesta primera sessió amb les cues d'espera para arribar a les proves de vestuari i les xerrades dels que atenen el torn.
Enguany hi ha tres nins: la Paula Navarro i el Joel i l'Àlex Fernández, que lluiràn a la cinquena escena sobretot.
Ja només manquen tres assaigs i ja som a dijous. Esperem que el temps ens acompanyi i que tots volgueu cridar Via fora! amb nosaltres.
Ciutadans i visitants, comença Via fora. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada