diumenge, 18 de març del 2012

Via fora 2012, endevant!

El director d'escena Carles Pujols ha obtingut el vist-i-plau de Carme Suárez per engegar el Via fora d'enguany.
Ja s'han decidit les dates i les escenes i Carles Pujols ha convocat totes les parts implicades en la confecció de Via fora per enguany.
Carles Pujols ha comunicat als actors aficionats que enguany es pretén mantenir el mateix nivell qualitatiu obtingut els darrers anys. Tanmateix la política serà de manteniment i els canvis seràn minims, diu Carles. Via fora podrà continuar amb l'acompanyament musical de Jaume Serra i el seu grup Exacordo, la col·laboració del Teatre Principal amb el fons de vestuari, tot controlat i dirigit per la dissenyadora de vestuari Antònia Marquès. I no cal dir que Carles Pujols és una vegada més el màxim responsable artístic i director del recorregut històric dramatitzat.
Carles Pujols comunica que les dades de representació són el 6 i el 19 de juliol, el 9 i el 23 d'agost i el 6 de setembre. L'hora d'inici són les nou del vespre; però, a hores d'ara, Carles Pujols no tenia segur el recorregut exacte del Via fora d'enguany.
Quant a les escenes es repetirà la de L'atac turc de l'any passat i la de cafè de plaça del 2010.
Vet aquí la relació d'escenes:
1ª Segle XIV: Guerra entre la Corona d’Aragó i la Corona de Castella (GUIONISTA: ANTONI MAS I FORNERS)
2ª Segle XVI: GUERRA DE LA GERMANIA1521 (GUIONISTA: ANTONI MAS I FORNERS)
3ª L’atac turc. (GUIONISTA: ANTONI MAYOL LLOMPART)
4ª Segle XIX: La febre groga (GUIONISTA PERE SALAS)
5ª Segle XX: Records de Cafè de plaça (GUIONISTES ANTÒNIA COMAS I MIQUEL FERRER)
Carles Pujols ha comunicat aiximateix les dates d'assaig a la troup de Via fora que s'iniciaràn el 17 de maig i que es perllonguen fins el darrer dia abans de la primera representació, en un total de quasi 20 convocatòries d'assaig.
Vet aquí doncs, que la novena edició de Via fora comença a posar-se en marxa.

1 comentari:

  1. Això és una gran noticia! Un altra estiu interessant per Alcúdia, que esper pugui assistir-hi al manco en una ocasió.

    Enhorabona companys!

    ResponElimina